Producenci

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.yourspace.pl

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług poprzez Serwis.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Trocado.com Aleksandra Jarmużek z siedzibą w Samociążku, ul. Olimpijska 8, NIP 967-026-88-67 REGON 340116877

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  2. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  3. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  4. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  5. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.yourspace.pl  Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Nowości
240x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli róż tłoczony aksamit
194,70 zł
240x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli złoty tłoczony aksamit
194,70 zł
240x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli brąz tłoczony aksamit
194,70 zł
240x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli czarny tłoczony aksamit
194,70 zł
240x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli szary tłoczony aksamit
194,70 zł
240x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
240x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
292,20 zł
200x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
200x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
259,70 zł
140x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
140x220 SULTAN kpl pościeli biały tłoczony aksamit
194,70 zł
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa róż
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa róż
259,68 zł 220,73 zł
szt.
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa brąz
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa brąz
259,68 zł 220,73 zł
szt.
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa Wit
135x200 UNI SATIN kpl pościeli bawełna satynowa Wit
324,68 zł 275,98 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl