99,2% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam133Nie polecam1

Zgodność z opisem
4.9
Koszt wysyłki
4.8
Obsługa kupującego
5

Producenci

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.yourspace.pl

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług poprzez Serwis.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Trocado.com Aleksandra Jarmużek z siedzibą w Samociążku, ul. Olimpijska 8, NIP 967-026-88-67 REGON 340116877

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  2. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  3. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  4. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  5. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.yourspace.pl  Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Nowości
DIEGO 65 hoker tapicerowany welurem k. różowy
DIEGO 65 hoker tapicerowany welurem k. różowy
649,00 zł 519,00 zł
szt.
DIEGO krzesło w kolorze różowym
DIEGO krzesło w kolorze różowym
579,00 zł 449,00 zł
szt.
240x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
240x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
509,00 zł
szt.
200x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
200x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
379,00 zł
szt.
140x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
140x200 BamBOe kołdra bambusowa biała
269,00 zł
szt.
MALMO krzesło tapicerowane jasno szare
MALMO krzesło tapicerowane jasno szare
829,00 zł
szt.
EVIA krzesło szare na czarnych nogach
EVIA krzesło szare na czarnych nogach
749,00 zł
szt.
EVIA hoker szary na czarnej podstawie
EVIA hoker szary na czarnej podstawie
799,00 zł
szt.
KAVOS fotel beżowy na złotej podstawie
KAVOS fotel beżowy na złotej podstawie
1 119,00 zł
szt.
BUFALO wygodny fotel do salonu
BUFALO wygodny fotel do salonu
2 850,00 zł
szt.
MIKADO krzesło k.róż nogi k. czarny
MIKADO krzesło k.róż nogi k. czarny
821,81 zł
szt.
COATI krzesło skóra eko k. czarny
COATI krzesło skóra eko k. czarny
810,23 zł
szt.
CONTEO biała lampa wisząca
CONTEO biała lampa wisząca
499,00 zł
szt.
ALTO 66 czarne krzesło barowe hoker
ALTO 66 czarne krzesło barowe hoker
399,00 zł
szt.
FLESSI czarny ekstrawagancki fotel
FLESSI czarny ekstrawagancki fotel
3 499,00 zł
szt.
EGG SZEROKI VELVET fotel musztardowy jasny
EGG SZEROKI VELVET fotel musztardowy jasny
2 499,00 zł
szt.
EGG SZEROKI VELVET fotel musztardowy
EGG SZEROKI VELVET fotel musztardowy
2 499,00 zł
szt.
CHLOE VELVET fotel w miękkiej tkaninie
CHLOE VELVET fotel w miękkiej tkaninie
1 599,00 zł
szt.
PLUSH TEDDY ciemny beżowy fotel bujany
PLUSH TEDDY ciemny beżowy fotel bujany
4 999,00 zł
szt.
PLUSH FUR biały fotel bujany
PLUSH FUR biały fotel bujany
4 999,00 zł
szt.
OTILIA TEDDY biały fotel bujany
OTILIA TEDDY biały fotel bujany
2 999,00 zł
szt.
BENJAMIN fotel z tkaninowym siedziskiem
BENJAMIN fotel z tkaninowym siedziskiem
1 099,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
339,00 zł
szt.
ONE lampa sufitowa czarna
ONE lampa sufitowa czarna
1 699,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
279,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
259,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
169,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
169,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
209,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
259,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
169,00 zł
szt.
ONE lampa sufitowa biała
ONE lampa sufitowa biała
1 699,00 zł
szt.
LOYA lampa wisząca ledowa
LOYA lampa wisząca ledowa
999,00 zł
szt.
ONE lampa sufitowa biała
ONE lampa sufitowa biała
1 499,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
259,00 zł
szt.
ONE lampa sufitowa czarna
ONE lampa sufitowa czarna
1 499,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
209,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
199,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
199,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
199,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
259,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
169,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
199,00 zł
szt.
LOYA nowoczesna lampa wisząca ledowa
LOYA nowoczesna lampa wisząca ledowa
1 399,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
369,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa
LOYA lampa sufitowa
259,00 zł
szt.
INGA lampa wisząca z czarnym abażurem
INGA lampa wisząca z czarnym abażurem
479,00 zł
szt.
INGA lampa wisząca  niebieska
INGA lampa wisząca niebieska
479,00 zł
szt.
LOYA lampa sufitowa czarny mat
LOYA lampa sufitowa czarny mat
1 199,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl